Menu overslaan en naar de inhoud gaan
U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
De vastgoedonderneming bv
De vastgoedonderneming bv

Richtprijs:

€ 275 000

Waarom verkoopt Sander?Sander gaat zijn activiteiten als bakker verplaatsen naar een lokaal bedrijventerrein. Dit is de reden waarom hij de woning verkoopt.
Het handelshuis kan eenvoudig omgevormd worden tot een gezinswoning. Uiteraard kan er een commerciële functie behouden blijven. Aan jou de keuze!


 

Over de woning

 

Deze verrassend ruime, te renoveren woning in Sint-Kruis combineert een centrale ligging met een groot woonoppervlak (ca. 350m²) en een grote tuin (ca. 366m²) met uitrit op de achterliggende straat. Heel wat troeven die veel stadswoningen niet hebben.

De woning betreft een voormalige bakkerij en zal door de huidige eigenaar ontdaan worden van alle inboedel die hiermee te maken heeft. Van hieruit kan je een ruime gezinswoning creëren met makkelijk 4 tot 5 kamers en op het gelijkvloers een grote leefruimte met keuken en zicht op de tuin waar de klein(kinderen) kunnen ravotten en je zelf een gezellige barbecue kan houden met vrienden en familie.

 

Gezien het EPC label F dien je de woning binnen de 5 jaar te renoveren naar minstens een EPC label D. Echter heeft het label F ook voordelen. Mits te voldoen aan enkele maatregelen kan je de woning aankopen aan 1% registratie en kan je ook nog heel wat premies krijgen voor de renovatie.

 

Kortom, deze woning in Sint-Kruis is ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en praktische woning, al dan niet in combinatie met een zelfstandige activiteit, met een ruime tuin en voldoende parkeergelegenheid. Met een beetje liefde en aandacht kan deze woning worden omgetoverd tot een heerlijke thuis.

De vastgoedonderneming bv
De vastgoedonderneming bv

De tuin


Met een perceeloppervlakte van 366m² heb je voldoende ruimte om te genieten van de buitenlucht. Of je nu wilt tuinieren, barbecueën of gewoon lekker wilt ontspannen, er is ruimte genoeg voor allerlei activiteiten.
Gezien de tuin paalt aan de achterliggende Oude Hoogweg, kan je langs de achterzijde perfect een carport of garage installeren.

De ligging


De ligging is heel centraal, nabij tal van winkels en op nog geen 5km fietsen van het station van Brugge.


 

De vastgoedonderneming bv
De vastgoedonderneming bv

De mogelijkheden

Om je een goed beeld te geven van hoe je een handelshuis kan omtoveren tot een woning, hebben we onderstaand van enkele ruimtes simulaties gemaakt. Deze afbeeldingen zijn louter illustratief. Je dient dit zo niet uit te voeren, je hebt als koper uiteraard de keuzevrijheid.
Voor alle duidelijkheid, de illustraties zijn niet de werkelijkheid en niet de toestand waarin de woning aan je zal verkocht worden ;-)

 

 

De mogelijke keuken

De vastgoedonderneming bv
De vastgoedonderneming bv

Een mogelijke slaapkamer